Serviciile noastre

Ce servicii oferim

servicii aer conditionat iasi
Service & Mentenanta
Inlocuire aparat aer conditionat
Etansare circuit freon aer conditionat
Inlocuire ventilator aer conditionat
Incarcare cu orice tip de freon ecologic a unitatii de aer conditionat
Inlocuire sau reparare placi electronice aer conditionat

Ne place ceea ce facem

Verifica review-urile noastre pe Google

Suna acum pentru o estimare gratuita

Servicii aer conditionat Iasi

Instalatii termice si sanitare

La fel ca si constructiile, instalatiile au o importanta deosebita. De aceea, confortul oferit in urma unei instalatii bine realizate pun in valoare cladirea asigurand o intretinere usoara si performanta pe termen cat mai lung.
Cand ne gandim la instalatia sanitara a unui spatiu nou construit sau deja existent, este importanta alegerea tipurilor de tevi, dar si proiectarea si dimensionarea acestora.
Tevile trebuie sa fie potrivite pentru fiecare circuit de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora.
REBEDOM GROUP SRL firma specializata in instalatii sanitare-termice-climatizare-hvac constituie o optiune foarte buna pentru dumneavoastra deoarece experienta si profesionalismul specialistilor nostri garanteaza realizarea unor lucrari de calitate indiferent de anvergura si complexitatea lucrarilor din acest domeniu.
Clientii nostri au apelat cu incredere la serviciile noastre, iar firma noastra a acumulat in timp un portofoliu impresionant de lucrari care ne recomanda pe mai departe pentru orice lucrare in domeniul instalatiilor sanitare.
REBEDOM GROUP SRL ofera servicii de instalatii sanitare:
• de apa calda/rece;
• montaj obiecte sanitare

Instalatii ventilare si climatizare

Gradul de utilizare a instalatiilor de climatizare a crescut simtitor incepand cu anii ’90, ca urmare a schimbarii standardului de viata si a cerintelor de confort mai ales in cladiri administrative, in care sarcinile de racire s-au majorat atat din cauza radiatiei solare incidente cat si utilizarii aparaturii electronice la locul de munca.

REBEDOM GROUP SRL va ofera urmatoarele instalatii de climatizare, HVAC si ventilare:

Aparat de aer conditionat multisplit

Vei recunoaște un aparat de aer condiționat de tip multisplit după faptul că poate fi cuplat nu doar la două unități interioare, ci chiar până la șase, în cazul imobilelor cu multe încăperi, al sediilor de instituții sau al clădirilor de birouri. Avantajul evident al unei asemenea soluții este dat de faptul că nu va necesita montarea pe exteriorul clădirii a unui număr de aparate identic cu cele din interior, dar acesta nu este singurul.

Un aparat de aer condiționat multisplit se dovedește o soluție mai economică atât în momentul achiziției, cât și pe parcursul exploatării. Dacă aparatele cu o capacitate BTu mică sunt branșate direct la unitatea exterioară, cele mai puternice necesită configurarea unui traseu cu ramificație de tip Y sau kit de branșare, care să includă atât conducta de gaz, cât și pe cea de lichid.

Conductele folosite de acest tip de aparate de aer condiționat multisplit mai necesită cuplarea la distribuitoare, dispozitive conectate, la rândul lor, la unitățile interioare.

Sisteme de climatizare de tip VRF/VRV

Ambele sunt acronime VRV = Variable Refrigerant Volume si VRF = Variable Refrigerant Flow chiar daca au denumiri diferite, reprezinta acelasi lucru.

Sistemul este similar cu un sistem de climatizare normal casnic, dar gandit la o scara mai mare. Un sistem VRF/VRF are o unitate sau un grup de unitati exterioare care furnizeaza refrigerantul pe un sistem de tevi la care sunt racordate o sumedenie de unitati interioare, fiecare unitate interioara, prin deschiderea ventilului de laminare, poate sa acceseze refrigerantul, el fiind pentru racire sau incalzire. Sistemul de baza poate functiona ori cu toate unitatile interioare in racire, ori cu toate in incalzire, pentru a evita acest inconvenient s-a implementat si sistemul VRF in recuperare, la care orice unitate interioara poate functiona cum doresti, in incalzire sau in racire, cu atat mai mult daca, de exemplu, 50% din necesarul cladirii este de rece si 50% de cald, sistemul VRF va furniza necesarul pentru intreaga cladire consumand 50% fata de un sistem conventional, deoarece caldura absorbita dintr-o incapere se degaja in cealalta incapere iar un sistem conventional trebuia sa degaje caldura absorbita dintr-o incapere spre mediul inconjurator si sa ia caldura din mediul inconjurator pentru a incalzi a doua incapere.

Sistemul are foarte multe avantaje, printre care enumeram doar cateva: contorizarea fiecarei unitati interioare de climatizare, reduce necesitatea unei incaperi tehnice, nu este dependent de alta sursa de caldura, eficienta unui sistem de climatizare VRF/VRV este mult mai ridicata decat oricare sistem care indeplineste aceleasi conditii, iar dezavantajele sunt destul de mici, mai exact daca sistemul a fost instalat corect si nu sunt alte probleme exterioare, un sistem de climatizare VRF/VRV poate functiona fara probleme si cu mentenanta putina foarte multi ani.

Climatizare cu ventiloconvectoare

Ventiloconvectorul este un aparat de climatizare destinat prin forma constructiva montajului pe plafon, in tavanul fals. Designul sau atractiv si calitatea deosebita a componentelor sale integreaza perfect aceasta unitate in medii ambientale variate, oferind cea mai silentioasa functionare. sunt construite pentru a realiza conditionarea aerului din incapere, in urmatoarele moduri de functionare: incalzire, filtrare, racire si dezumidificare/ventilare. Incalzirea aerului se face prin vehicularea apei calde, de joasa presiune, furnizata de centrala termica. Racirea aerului se face prin vehicularea apei reci, furnizata de un chiller.

Ventilare mecanica

Ventilarea mecanica alcatuita dintr-o instalatie pentru introducerea aerului proaspat si una pentru evacuarea aerului viciat, este necesara pentru improspatarea aerului din diferite cladiri, pentru eliminarea sau diluarea substantelor nocive din incaperile de productie, precum si pentru mentinerea unei temperaturi si umiditati ale aerului din incaperi care sa corespunda cerintelor de confort si ajungand la:

Mondaj Chiller si centrale climatizare

Chillerele (sau agregatele de producere a apei racite) reprezinta o parte importanta in componenta unei instalatii de climatizare. Ele sunt rezultatul unei experiente acumulate de-a lungul anilor si sunt realizate folosind o tehnologie avansata si materiale de cea mai buna calitate, asigurand astfel eficienta energetica care ofera un cost de operare scazut pe intreaga durata de utilizare.

Personalul nostru specializat asigura executia in deplina siguranta punand la dispozitie solutiile si variantele tehnice ideale pentru orice instalatie de climatizare, HVAC si ventilare.

Intretinere aer conditionat

Va oferim servicii de intretinere aer conditionat Iasi, service aer conditionat Iasi, reparatii aer conditionat Iasi. Dispunem de personal calificat si scule profesionale repararii aparatelor de aer conditionat.
Interventiile cu defecte minore gen:condensator defect aer conditionat, senzor aparet de aer conditionat defect, scurgere apa din unitatea de aer conditionat, curatare si igienizare aparat de aer conditionat, etansare circuit freon aer conditionat, incarcare cu orice tip de freon ecologic a unitatii de aer conditionat, rematisare traseu aparat de aer conditionat se vor efectua pe loc, masinile de service fiind dotate cu toate materialele necesare acestor operatiuni.
Defectele majore gen: inlocuire compresor aer conditionat, inlocuire ventilator aer conditionat, inlocuire sau reparare placi electronice aer conditionat se vor rezolva dupa informarea clientului asupra costurilor de reparatie.